Could not connect to the database. Please check your connection settings. ediploma.gr - Δίπλωμα Οδήγησης Αυτοκινήτου : Ερώτηση 1
Να βλέπω την σωστή.

Δίπλωμα Οδήγησης > Αυτοκίνητο

Μετρήστε τις Γνώσεις σας


02
Drejtoni automjetin me marshin e 4 - ert, motori sforcohet dhe ka rrezik te ndalet krejtesisht atehere:
Kaloni ne marshin e 3-te.Kaloni ne marshin e 5-te.